Convocat el Premi de la Comunitat de Treball dels Pirineus.

Liked this post? Share with others!

Comunitat de Treball dels Pirineus

Comunitat de Treball dels Pirineus

La Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) convoca el premi anual, l’objectiu del qual és donar suport a les accions exemplars de cooperació transfronterera dirigides per actors del territori transpirinenc, a més de promoure-les i valorar-les.

La CTP és un consorci format per les quatre comunitats autònomes i les tres regions franceses situades als Pirineus, més l’Estat d’Andorra.

El premi es convoca en dues modalitats:

– ‘Joventut’, dotada amb 10.000 € i dirigida als centres d’ensenyament secundari o de formació professional, així com a les associacions i els centres culturals que portin a terme accions transfrontereres, i

– Actors dinàmics’, per distingir les millors iniciatives de cooperació transpirinenca.

La data límit per enviar les candidatures és el 31 de juliol. Els premis es lliuraran durant l’Assemblea General de la CTP el proper mes d’octubre a Pamplona.

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.