Jornades Europees sobre Desenvolupament 2012.

Liked this post? Share with others!

Jornades Europees sobre Desenvolupament 2012

Jornades Europees sobre Desenvolupament 2012:

La Jornada Europea sobre Desenvolupament és el primer fòrum sobre les relacions internacionals i la cooperació internacional al desenvolupament organitzat per la Comissió Europea i la Presidència del Consell de la UE.

Actua impulsant idees i innovació i col·laboració entre tots els actors de desenvolupament. Aquest any, les temàtiques prioritàries se centraran en l’agricultura, la seguretat alimentària, el treball amb el sector privat i el creixement sostenible i inclusiu.

La UE ja ha invitat els participants a lliurar les propostes de panels d’alt nivell abans del 23 de maig de 2012. Es triaran un total de 18 panels (3 d’organitzats per la Comissió Europea i 15 pels participants).

El programa també inclourà una sessió d’obertura i de cloenda i tindrà lloc el 16 i el 17 d’octubre de 2012 a Brussel·les.

 

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.