Curs sobre la Unió Europea (5a edició) – COAMB.

Liked this post? Share with others!

Sota el subtítol “Per un creixement sostenible a la UE, que podem fer des del territori?” el curs:

· Analitzarà la direcció en que ens movem com a UE en l’escenari de la nova estratègia econòmica EUROPA 2020 i del venciment del Protocol de Kyoto aquest any 2012.

· Potenciarà les capacitats i aptituds necessàries per una feina professional dins de l’estructura de la UE (com internacionalitzar-se i participar en xarxes europees, preparació de propostes i gestió de projectes europeus, sistemes de comunicació amb institucions i socis d’altres països).

· Analitzarà com des de l’Administració de la Generalitat de Catalunya s’incorporen les polítiques mediambientals i de sostenibilitat de la Unió Europea (participació en la seva elaboració, transposició de normatives i aplicació pràctica).

El curs, de 12 hores lectives, està organitzat pel COAMB en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Un convidem a consultar el programa complet, i us recordem que hi ha un preu reduït per a les persones en situació d’atur i per als inscrits abans del 25 de maig.

Les inscripcions romandran obertes fins el dia 5 de juny, a través d’aquest enllaç.

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.