El senador gironí Lluís Maria de Puig ha estat nomenat president del Consell Català del Moviment Europeu. Joaquim Millan segueix com a secretari general de l’entitat.

Liked this post? Share with others!

A l’Assemblea general extraordinària del Consell Català del Moviment Europeu de dilluns 20 de desembre de 2010 celebrada al Cercle d’Economia  de Barcelona es va decidir per unanimitat que el parlamentari socialista Lluís Maria de Puig serà l’encarregat de portar endavant el Consell Català del Moviment Europeu (CCME). El PSC l’havia proposat per aquesta funció per la seva trajectòria com a membre de diferents institucions europees. Succeix en el càrrec a Joaquim Llimona, de Convergència i Unió, president del CCME els darrers anys. La continuitat Joaquim Millan com a secretari general es un reconeixement a la seva tasca durant els darrers anys a l’entitat, alhora que es reforça l’àmbit local i de ciutadania, del qual n’és un clar defensor.

Tan el nou president com el secretari general i la resta de membres de la nova Junta Directiva, van ser ratificats en assemblea general extraordinària convocada al Cercle d’Economia.

El Moviment Europeu fou creat el 1948, després de la celebració a La Haia del Congrés d’Europa. Té la seva seu internacional a Brussel.les. El Consell Català del Moviment Europeu és una associació formada per col.lectius i persones físiques que desenvolupa les seves activitats europeistes dins de l’àmbit territorial de Catalunya. Està integrada per una àmplia representació de la societat catalana: partits polítics, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals, ajuntaments, universitats, associacions econòmiques, professionals i acadèmiques, que són el reflex de la pluralitat professional, ideològica i política de la societat civil d’Europa.

Consell Català del Moviment Europeu
Provença, 281, 2n, 6a
08037 Barcelona
Tel. 93 487 98 15
Fax. 93 487 32 57
info@ccmeur.cat

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.