La Comissió presenta dues noves mesures per reduir els costos i les càrregues administratives per ciutadans i empreses arreu de la UE.

Liked this post? Share with others!

Estrasburg (14/12/2010): La Comissió presenta dues noves mesures per reduir els costos i les càrregues administratives per ciutadans i empreses arreu de la UE. En primer lloc, la Comissió llança una proposta per reforçar la cooperació judicial entre els Estats membres en matèria civil i comercial, a través de la reforma del reglament anomenat “Brussel·les I”, que regula litigis i processos judicials transfronterers. En segon lloc, s’obre una consulta pública sobre la simplificació dels tràmits administratius pel que fa als permisos i documents necessaris per residir, treballar i viatjar a d’altres Estats de la UE. La comissària de Justícia, Drets Fonamentals i Ciutadania, Viviane Reding, presentarà les mesures en roda de premsa (15h).

+ INFO: http://europa.eu/eucalendar/event/id/177094-cutting-costs-and-red-tape-new-measures/mode/standalone

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.