Curs de formació “Estratègies, polítiques comunitàries i normatives europees que afecten l’àmbit local” (Diputació de Girona).

Liked this post? Share with others!

Curs de formació “Estratègies, polítiques comunitàries i normatives europees que afecten l’àmbit local” que tindrà lloc a Girona els mesos d’octubre i novembre de 2010.

Aquest curs forma part del Pla de Formació 2010, que s’emmarca  dins els acords per a la formació contínua de les administracions públiques (AFCAP), i té per objectiu facilitar l’actualització dels aspectes d’interès per als ens locals, de les polítiques i la normativa de la Unió Europea.

Davant la diversitat de demandes formulades des de les administracions locals, aquesta proposta formativa adopta un plantejament modular per tal d’adaptar-se a les necessitats i a la disponibilitat temporal de les persones que estiguin interessades a participar-hi.

+ INFO: Jordi Llach i Expósito de la Diputació de Girona (tfno. 972 18 50 41 i email: jllach@ddgi.cat).

S’ADJUNTA EL PROGRAMA: DípticCursUEGirona

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.